Asianajaja ja lakimies Joensuussa

Asianajotoimisto Lakipalvelu Petri Sallinen Oy:ssa sinua palvelevat alan kokeneet ammattilaiset. Henkilökuntamme tavoitat toimiston puhelinnumeroista 010 548 8100 ja 013 228791 sekä sähköpostitse osoitteesta asianajotoimisto@petrisallinen.com

Petri SallinenPetri Sallinen
OTK 1994, asianajaja 1998
050 557 1944

Petrillä on yli kahdenkymmenen vuoden työkokemus lakimiehenä. Petri perusti Lakipalvelu Petri Sallinen Ky:n helmikuussa 1994 (asianajotoimistona vuodesta 1998) ja on toiminut siitä lähtien asianajotehtävissä tässä toimistossa.

Petrin erikoisaloina ovat rikosoikeudelliset asiat, yritysten ja yksityisten henkilöiden riita-asiat, konkurssiasiat sekä perhe- ja jäämistöoikeudelliset asiat sekä hallinnolliset riita-asiat (hallinto-oikeuksien toimivaltaan kuuluvat riidat). Hänellä on vankka kokemus myös monista muista oikeudellisista asioista, kuten yhtiö- ja sopimusoikeuden sekä työoikeuden osalta. Vapaa-aikanaan Petri on mukana mm. jalkapallon ja jääkiekon junioritoiminnassa.


Silja KonttinenSilja Konttinen 
varatuomari, OTM
044 759 9625 

Silja on valmistunut Itä-Suomen yliopistosta Joensuusta. Valmistuttuaan hän on työskennellyt lakimiehenä asianajotoimistossa sekä suorittanut tuomioistuinharjoittelun Kainuun käräjäoikeudessa. Hänellä on lisäksi opiskeluaikaista työkokemusta syyttäjänvirastosta ja oikeusaputoimistosta. 

Siljan erikoisaloja ovat rikosoikeudelliset asiat ja riita-asiat, joissa hän avustaa myös oikeudenkäynneissä. 

Työskentelykieliä Siljalla ovat suomi ja englanti. 


Kaisu HarinenKaisu Harinen
Asianajosihteeri


Jenna HattunenJenna Hattunen
Lakimies, HTM 
050 308 2775

Jenna toimii lakimiehenä ulkoprosessuaalisissa asioissa. Oikeudenkäyntiasioissa hän työskentelee avustavana lakimiehenä. Jenna on valmistunut hallintotieteiden maisteriksi oikeustieteen alalta Itä-Suomen yliopistosta vuonna 2017. 


Kerro meistä kavereillesi

Aukioloajat

ma-pe 8-16

Ota yhteyttä meihin, kun tarvitset luotettavia lakipalveluja.

Suosittele meitä:

Osuma.fi