Asianajaja ja lakimies Joensuussa

Asianajotoimisto Lakipalvelu Petri Sallinen Oy:ssa sinua palvelevat alan kokeneet ammattilaiset. Henkilökuntamme tavoitat toimiston puhelinnumeroista 010 548 8100 ja 013 228791 sekä sähköpostitse osoitteesta asianajotoimisto@petrisallinen.com

Petri SallinenPetri Sallinen
OTK 1994, asianajaja 1998
050 557 1944

Petrillä on yli kahdenkymmenen vuoden työkokemus lakimiehenä. Petri perusti Lakipalvelu Petri Sallinen Ky:n helmikuussa 1994 (asianajotoimistona vuodesta 1998) ja on toiminut siitä lähtien asianajotehtävissä tässä toimistossa.

Petrin erikoisaloina ovat rikosoikeudelliset asiat, yritysten ja yksityisten henkilöiden riita-asiat, konkurssiasiat sekä perhe- ja jäämistöoikeudelliset asiat sekä hallinnolliset riita-asiat (hallinto-oikeuksien toimivaltaan kuuluvat riidat). Hänellä on vankka kokemus myös monista muista oikeudellisista asioista, kuten yhtiö- ja sopimusoikeuden sekä työoikeuden osalta. Vapaa-aikanaan Petri on mukana mm. jalkapallon ja jääkiekon junioritoiminnassa.


Kaisu HarinenKaisu Harinen
Asianajosihteeri


Jenna HattunenJenna Hattunen
Asianajoassistentti
050 308 2775
asianajoassistentti@petrisallinen.com

Jenna opiskelee hallintotieteiden maisteriksi Itä-Suomen yliopistossa. Hän on ollut Asianajotoimisto Lakipalvelu Petri Sallinen Oy:n palveluksessa v. 2012 lukien. Jennan tehtäviin toimistossamme kuuluu toimeksiantojen avustaminen ja informaation hankkiminen, valmistelevat työt sekä muut avustavat työt.


Kerro meistä kavereillesi

Aukioloajat

ma-pe 8-16

Ota yhteyttä meihin, kun tarvitset luotettavia lakipalveluja.

Suosittele meitä:

Osuma.fi