Asianajaja ja lakimies Joensuussa

Asianajotoimisto Lakipalvelu Petri Sallinen Oy:ssa sinua palvelevat alan kokeneet ammattilaiset. Henkilökuntamme tavoitat toimiston puhelinnumeroista 010 548 8100 ja 013 228791 sekä sähköpostitse osoitteesta asianajotoimisto@petrisallinen.com

Petri Sallinen

Petri Sallinen,
OTK 1994, asianajaja 1998,

050 557 1944

Petrillä on yli kahdenkymmenen vuoden työkokemus lakimiehenä. Petri perusti Lakipalvelu Petri Sallinen Ky:n helmikuussa 1994 (asianajotoimistona vuodesta 1998) ja on toiminut siitä lähtien asianajotehtävissä tässä toimistossa.

Petrin erikoisaloina ovat rikosoikeudelliset asiat, yritysten ja yksityisten henkilöiden riita-asiat, konkurssiasiat sekä perhe- ja jäämistöoikeudelliset asiat sekä hallinnolliset riita-asiat (hallinto-oikeuksien toimivaltaan kuuluvat riidat). Hänellä on vankka kokemus myös monista muista oikeudellisista asioista, kuten yhtiö- ja sopimusoikeuden sekä työoikeuden osalta.

Vapaa-aikanaan Petri on mukana mm. jääkiekon junioritoiminnassa.

Silja Konttinen

Silja Konttinen varatuomari, OTM,
044 759 9625


Silja on valmistunut Itä-Suomen yliopistosta Joensuusta. Valmistuttuaan hän on työskennellyt lakimiehenä asianajotoimistossa sekä suorittanut tuomioistuinharjoittelun Kainuun käräjäoikeudessa. Hänellä on lisäksi opiskeluaikaista työkokemusta syyttäjänvirastosta ja oikeusaputoimistosta. Siljan erikoisaloja ovat rikosoikeudelliset asiat ja riita-asiat, joissa hän avustaa myös oikeudenkäynneissä. Työskentelykieliä Siljalla ovat suomi ja englanti.

Jenna Hattunen

Jenna Hattunen,

lakimies, HTM,
050 308 2775


Jenna hoitaa lakimiehenä ulkoprosessuaalisia asioita, kuten perunkirjoituksia. Oikeudenkäyntiasioissa hän työskentelee avustavana lakimiehenä. Jenna on valmistunut hallintotieteiden maisteriksi oikeustieteen alalta Itä-Suomen yliopistosta vuonna 2017. Toimiston kalustoa Jenna on ollut vuodesta 2012.
Vapaa-aikanaan Jenna käy kuntosalilla, metsästää ja toimii politiikan parissa


Kaisu Harinen

Kaisu Harinen,
asianajosihteeri


Kaisun tapaat yleensä ensimmäisenä, kun saavut toimistollemme! Kaisu on valmistunut tradenomiksi vuonna 1998 ja toimistoomme hän on tullut asianajosihteeriksi tammikuussa 2003.
Vapaa-aikanaan Kaisu ulkoilee koirien kanssa ja harrastaa agilityä. Kaisu perheineen toimii myös isäntäperheenä vaihto-oppilaalle.

suomen asianajajaliitto

Palvelemme maanantaista perjantaihin

klo 8.00-16.00

Ota meihin yhteyttä, kun tarvitset luotettavia lakipalveluita

Minulle saa jatkossa lähettää tarjouksia ja informaatiota sähköpostitse
Minulle saa jatkossa lähettää tarjouksia ja informaatiota tekstiviestitse.