ASIANAJAJA palvelee oikeusasioissa Joensuussa

Asianajopalvelumme
Milloin tarvitset asianajopalveluita?
Palkkioperusteemme

Palvelumme ja hinnoittelumme ovat aina tapauskohtaisia. Yksityishenkilöitä avustamme asiantuntemuksella muun muassa riita- ja rikosasioissa, perhe- ja perintöoikeudellisissa asioissa sekä vahingonkorvausasioissa. Hoidamme myös kokonaisvaltaisesti yritystoimintaan liittyviä toimeksiantoja. Meillä on vankka kokemus esimerkiksi konkurssitilanteista, sopimus- ja yhtiöoikeudesta sekä riita- ja rikosasioista.

ASIANAJOpalvelumme

  • Oikeudenkäyntipalvelut
  • Riita- ja rikosasiat
  • Konkurssiasiat
  • Yrityssaneeraukset
  • Vahingonkorvausasiat
  • Sopimus- ja yhtiöoikeus
  • Perhe- ja perintöasiat

Takaisin ylös.

Milloin tarvitset asianajopalveluita?

Asianajaja kannattaa kutsua avuksi jo ennen kuin asia etenee oikeuteen saakka. Mitä aiemmassa vaiheessa olemme mukana toimeksiannossa, sitä pienempinä kokonaiskulut yleensä pysyvät. 

Takaisin ylös.

Palkkioperusteemme

Palkkiomme määräytyvät toimeksiantokohtaisesti. Selvitämme aina aluksi päämiehemme mahdollisuudet valtion oikeusapuun tai oikeusturvaan asiakkaan vakuutuksien perusteella. Mikäli ensimmäinen yhteydenotto / asiakastapaaminen ei johda toimeksiantoon, emme veloita siitä palkkiota, kun alkuneuvottelu on maksimissaan 20 minuuttia. Tätä pidemmistä neuvotteluista veloitamme käytetyn ajan mukaan.

Laskun loppusummaan vaikuttavat työmäärä, työn laatu ja vaikeustaso. Palkkio voidaan etukäteen sopia määräosaksi tehtävästä päämiehelle saavutettua etuutta. Voimme myös tehdä sopimuksen erityisen hyvityksen suorittamisesta, mikäli yhdessä sovittu tavoitetulos saavutetaan.

Voit tiedustella palveluidemme hintoja tarkemmin suoraan toimistoltamme.

Ota yhteyttä!

Hintoihimme lisätään 24 %:n arvonlisävero.

Takaisin ylös.

Kerro meistä kavereillesi

Aukioloajat

ma-pe 8-16

Ota yhteyttä meihin, kun tarvitset luotettavia lakipalveluja.

Suosittele meitä:

Osuma.fi